Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Primăria Sibiu continuă investițiile în Zona Industrială Vest a Sibiului

Primăria Sibiu continuă investițiile în Zona Industrială Vest a Sibiului

Pentru ședința Consiliului Local Sibiu din această lună, primarul Astrid Fodor a inițiat un proiect de hotărâre prin care să se aprobe indicatorii tehnico-economici pentru realizarea iluminatului public eco-eficient în întreaga Zonă Industrială Vest, și anume pe străzile Salzburg, Monaco, Barcelona, Turda, Lyon, Europa Unită, Milano, Munchen și Florian Rieger.

“Anul acesta am finalizat prelungirea străzii Turda, iar anul trecut am modernizat strada Monaco din zona industrială a orașului. Urmează contractarea lucrărilor pentru modernizarea și extinderea iluminatului public în întreaga zonă industrială. Iluminatul existent va fi înlocuit cu unul eco-eficient, cu corpuri de iluminat cu LED, cu stâlpi și rețele noi de alimentare. Astfel de investiții reprezintă unul dintre modurile în care administrația orașului oferă suport mediului economic al orașului”, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu

foto Primăria Sibiu foto Primăria Sibiu

Un număr de 217 stâlpi noi vor achiziționați și montați, împreună cu 256 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED și luminozitate superioară. De asemenea, este prevăzută montarea rețelei de alimentare pentru noile corpuri de iluminat și conectarea rețelei din această zonă la un sistem inteligent de management prin telegestiune (de la distanță). Conform studiului de fezabilitate, valoarea estimată a investiției este de 7,96 milioane lei.

După aprobarea de către Consiliul Local a indicatorilor tehnico-economici, se va realiza proiectului tehnic și se va contracta execuția lucrărilor.

foto Primăria Sibiu foto Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

8 comentarii

Sammyr

Acum 3 ani

Bravo.Bine ca va apucati peste tot si nu terminati NIMIC. Va invit sa va TERMINATI LUCRAREA in Broscarie in fata si in spate la magazinele din cartier. Este bataie de joc sa lasi cartieru asa din iunie 2019.RUSINE celor responsabili. Sunt curios daca la voi acasa faceti tot asa.Incepeti sa faceti ceva si pe ultima suta de metrii lasati balta tot cu pretexte ca nu mai aveti Fonduri. Dar FONDURI sa incepeti alceva de unde aveti?Terminati ce ati inceput si pe urma incepeti altceva.
Raspunde

DSV

Acum 3 ani

Intrebati dvs la Primarie, ca pe noi nu be baga in seama, pe str Frigoriferului cand au de gand sa puna iluminat unde este lipsa? Si trotuare? Zona Smeralda/Tarpi? Sau noi nu platim impozite?
Raspunde

Perfect

Acum 3 ani

Dar in oras, efectiv, cand are de gand primaria să se apuce de treabă?
Raspunde

Placinta cu prune

Acum 3 ani

Auzi la ei “Anul acesta am finalizat prelungirea străzii Turda...'' care sunt exact 146m de legatura cu ''prelungirea'' facuta de investitorii germani din zona. Faimoasa ''prelungire'' este exact in fata la Brandl. Sa va laudati cand aveti toata zona, pana in Calea Surii Mici, impanzita de bulevarde cu 2 benzi sens si gradini pe mijloc, precum era candva Europa Unita, acum cu spatiile verzi facute parcare. Tot mai prost functioneaza Primaria, tot mai prost...nu ca altii de prin alte partide ar fi mai capabili.
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

campanie electorala,atit
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mirelian Fekete

Acum 3 ani

Este incredibila dezvoltarea Sibiului! Ca indicatori economici si administrativi, suntem peste zona metropolitana a Berlinului!
Raspunde

Carcotel

Acum 3 ani

Vrajeli ieftine, e an de alegeri :))) Ne apucam acum sa ingrasam porcul, deschidem 100 de santiere si nu terminam nici unul. Daca chiar ar dori sa faca ceva, sa termine prelungirea strazii Turda pana in Calea Surii Mici si sa asfalteze o data zona "Campsor": alea sunt investitii, nu iluminat ECO intr-o zona in care seara sunt doar cativa oameni in statiile de autobuz sau in parcarile aferente firmelor unde lucreaza. Vax albina!
Raspunde

McD

Acum 3 ani

Un exemplu edificator care nu lasa loc de comentarii... https://www.youtube.com/watch?v=JBclJwmI1g8
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus