Joi,
18.07.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Rezultate negative pentru toți angajații primăriei Șura Mare testați pentru coronavirus. Instituția se redeschide publicului

Rezultate negative pentru toți angajații primăriei Șura Mare testați pentru coronavirus. Instituția se redeschide publicului

Toți cei 15 angajați ai primăriei Șura Mare testați pentru coronavirus au primit rezultate negative. Testarea s-a făcut după ce ieri un angajat a fost confirmat de Direcția de Sănătate Publică ca infectat cu COVID-19.

”În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul Primăriei din județul Sibiu unde a fost confirmată pozitiv o persoană angajată, conform ultimelor date transmise de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, cele 15 persoane angajate pentru care s-a dispus măsura de izolare preventivă, au fost testate iar în urma testării SARS CoV-2 rezultatele sunt negative pentru toți”, a transmis Instituția Prefectului Sibiu.

Contactat de reporterul Turnul Sfatului, primarul Cornel Marin a declarat că primăria urmează să fie deschisă publicului treptat.

”Mai facem mâine o dezinfecție să fim siguri, și de luni, în funcție de cum trec 14 zile de izolare de la ultimul contact cu persoana infectată, oamenii încep să revină la lucru. De săptămâna viitoare primăria își reia încet activitatea, cu măsuri de siguranță bineînțeles”, a declarat primarul comunei Șura Mare, Cornel Marin.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus