Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

FOTO – Audi ars complet, după ce un tânăr băut i-a dat foc la grătar

FOTO – Audi ars complet, după ce un tânăr băut i-a dat foc la grătar

Un bărbat în vârstă de 20 de ani din Veștem a fost reținut după ce a incendiat mașina unui prieten cu care avusese neînțelegeri cu scurt timp înainte, transmit autoritățile. Tânărul a fost pus sub controlul judiciar, pentru 60 de zile.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineața, în jurul orei 7:30, pe Valea Moașei. Cei doi bărbați campaseră împreună, iar la prima oră, încă băut, tânărul de 20 de ani i-a incendiat mașina prietenului său.

„La locul producerii incidentului, polițiștii au identificat un autoturism ars în totalitate, iar în urma discuțiilor purtate cu proprietarul autoturismului și martorii incidentului, au depistat și presupusul autor al faptei. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Veștem, care, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri spontane cu proprietarul mașinii, ar fi incendiat autoturismul”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

masina incendiata valea moasei3 masina incendiata valea moasei2

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, iar presupusul autor a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță. Procurorul de caz a dispus ieri aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Porumbacu de Jos.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Muc the little, reloaded

Acum 1 an

Cum adica " i-a incendiat masina PRIETENULUI sāu .." Erau prieteni? Bizar. Ia sa fiu mai atent la prieteni de-acum.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus