Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

A murit Willy Schuster. Avea 53 de ani

A murit Willy Schuster. Avea 53 de ani

În această dimineață a decedat Willy Schuster, cunoscut activist pentru mediu, fermier în Moșna, fost candidat USR la Senatul României. A fost diagnosticat cu cancer la colon în urmă cu câteva luni și a fost internat la Spitalul Județean Târgu Mureș, acolo unde a fost și operat în 24 aprilie, anunță Novatv.ro. Medicii au descoperit atunci că situația sa este mai gravă decât au crezut inițial și după numai o lună a decedat.

Willy Schuster a înființat după Revoluție o fermă bio în comuna Moșna, el întorcându-se atunci, acasă, din Germania. A fost un cunoscut activist de mediu, implicându-se inclusiv în protestele împotriva exploatării gazelor de șist și împotriva exploatărilor miniere de la Roșia Montană.

S-a implicat în politică, a fost o perioadă membru al USR, partid pe listele căruia a și candidat la ultimele alegeri. A demisionat din partid la sfârșitul anului 2018.

La sfârșitul lunii aprilie, familia lui a lansat un apel pe internet pentru o campanie de donare de sânge în vederea operației pe care Willy Schuster urma să o suporte. Comunitatea nu a întârziat să răspundă, însă, din păcate, în cele din urmă fermierul a decedat.

,,Dragilor! Tati, azi, 27.05.2020, la ora 10:30 a mers acasa! La doar 53 de ani, insa a castigat lupta cea buna a credintei! A murit asa cum a trait: Iubit si iubind! Inconjurat de familia lui! In ultimele zile ne spunea cu orice ocazie cat de mult ne iubeste. Toata noaptea mi-a spus de cateva ori: „Te iubesc asa de mult!” „Astazi e sarbatoare in cer” au fost ultimele lui cuvinte! Bine ai ajuns Acasa Tati! Ne vedem in cativa ani!” este mesajul postat de fiul său Josh Schuster pe rețeaua de socializare Facebook.

Willy Schuster, candidat USR la Senat from Marius Grunca on Vimeo.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Bavaria

Acum 3 ani

Sincere condoleanțe, Familia SCHUSTER! O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Nu te vom uita WILLY
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspandache

Acum 3 ani

Ai copiat un necrolog din Tribuna, inteligentă schemă :))) Dacă nu te-a dus capul să scrii ceva de la tine mai bine te abțineai.
Raspunde

Mariana Dutan

Acum 3 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei!
Raspunde

sibian

Acum 3 ani

Un om deosebit ! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 ani

RIP
Raspunde

Nemilosu

Acum 3 ani

Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Acum 3 ani

Pleaca oamenii buni si faini. Ce pacat! Condoleante familiei. Avem nevoie de oameni ca el.Sper ca lumea de la tara sa nu inceteze sa lupte.Sunt cei mai autentici oameni intr-o tara.Doamne opreste conducatorii tarii sa mai asupreasca si saraceasca pe taranii nostri.Opreste-i pe conducatorii tarii sa mai dispretuiasca pe tarani si vin-o in ajutorul lor si al tuturor romanilor cu frica de Dumnezeu. Doamne ai mila de oamenii buni ca Willy Schuster din Romania si binecuvinteaza-i tu aici pe pamant si in cer.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus