Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Academia Forțelor Terestre și ULBS au reînnoit parteneriatul, de Ziua Eroilor

Academia Forțelor Terestre și ULBS au reînnoit parteneriatul, de Ziua Eroilor

Academia Forțelor Terestre și Universitatea Lucian Blaga au semnat astăzi un nou acord de parteneriat între cele două instituții. Tot astăzi au fost depuse coroane de flori la Monumentele Eroilor.

Inițiativa a venit ca o „urmare firească a excelentei colaborări începută în anul 2012 și care a devenit un adevărat model de bună practică în mediul academic național și internațional”, potrivit celor două instituții.

Protocolul de colaborare educațională și științifică, de promovare a relațiilor de lucru între cele două universități are ca scop dezvoltarea procesului de învățământ, extinderea activităților educaționale, a cercetării științifice academice precum și sprijinirea cadrelor didactice și a studenților, în deplin acord cu strategiile educaționale ale celor două instituții de învățământ superior.

Tot astăzi, au fost depuse coroane de flori la Monumentele Eroilor din garnizoana Sibiu de Ziua Eroilor.

_AFT3546_1 _AFT3544_1 _AFT3542_1 _AFT3537_1 _AFT3534_1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus