Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

PLUS Sibiu cere Consiliului Județean reluarea concursului pentru funcția de director al Spitalului Județean

PLUS Sibiu cere Consiliului Județean reluarea concursului pentru funcția de director al Spitalului Județean

Partidul Libertății Unității și Solidarității (PLUS) filiala Sibiu cere președintei CJ SIbiu, Daniela Cîmpean, să evite implicarea viitorului director Spitalului Clinic Județean, într-un scandal. Intervenția PLUS vine după ce astăzi, PSD Sibiu a anunțat că a primit un răspuns din partea Ministerului Sănătății în care se precizează că au existat mai multe neregularități în ceea ce privește concursul pentru funcția de manager a Spitalului Clinic Județean și recomandă reluarea concursului. ”Referitor la acuzațiile și suspiciunile față de modul în care a fost organizat concursul pentru ocuparea postului de director SCJU, considerăm că acestea nu fac bine unei instituții de importanța pe care o are Spitalul Județean Sibiu și cerem Consiliului Județean să aleagă calea rațională și democratică, să organizeze din nou acest concurs în condiții de transparență completă. Nu punem la îndoială calitățile manageriale ale doamnei Liliana Coldea, dar noi, sibienii, avem nevoie de garanția unor profesioniști în management sanitar. Un concurs asupra căruia planează acuzații de nelegalitate și un manager asupra căruia planează acuzații de relații privilegiate cu persoanele care sunt responsabile de organizarea concursului pentru postul de director nu pot beneficia de astfel de garanții de profesionalism”, susține Raul Andrei Apostoiu, președintele PLUS Sibiu.

Medicul Liliana Coldea (foto) a preluat șefia Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în 11 mai. Aceasta a fost singurul candidat înscris în concurs și a fost admisă cu nota 9,82. Ministrul Sănătății a semnat, atunci decizia de numire în funcție.

Detalii despre subiect, puteți citi aici:

https://www.turnulsfatului.ro/2020/06/03/psd-sibiu-a-avut-dreptate-ministerul-sanatatii-cere-cj-sibiu-anularea-concursului-pentru-functia-de-manager-al-spitalului-judetean-174027

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1783

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

George S Soros

Acum 2 ani

V-ati trezit si voi + ca sunteti penibili
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus