Sâmbătă,
11.07.2020
Partial Noros
Acum
29°C

VIDEO-Mașină pe contrasens pe DN 7, aproape de intrarea în Sibiu

03 Iunie 2020 10:16

VIDEO-Mașină pe contrasens pe DN 7, aproape de intrarea în Sibiu

Un șofer a fost filmat în această dimineață conducând pe contrasens pe drumul național 7, aproape de intrarea în Sibiu.

Imaginile au fost realizate de Dan Bădilă și postate pe un grup de facebook dedicat traficului din Sibiu.

Autorul clipului spune că este vorba despre ”inconștiență la volan la ora 5 dimineața”. Din imagini s-ar desluși faptul că la mașina ar fi înmatriculată în județul Timiș, iar la volan s-at fi aflat o doamnă.

”Imaginile au fost vizualizate de către polițiștii Serviciului Rutier Sibiu. Din păcate, din imagini nu s-au putut stabili elemente care să conducă la identificarea autoturismului și, ulterior a persoanei care l-a condus. Dacă acest lucru ar fi posibil, conducătorul auto ar fi putut fi invitat la sediul Serviciului Rutier Sibiu pentru a stabili motivul sau condițiile în care a ajuns să ruleze pe contrasens, expunându-se unui pericol iminent atât pe el cât și pe ceilalți participanți la trafic. Legislația în vigoare privind circulație pe drumurile publice stipulează foarte clar că aplicarea unui sancțiuni contravenționale se face doar dacă abaterea  este constatată direct de către polițistul rutier sau prin mijloace tehnice omologate”, a declarat pentru Turnul Sfatului Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vizualizari: 990

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Mihai I

Acum 1 lună

Si cel care a vazut totul, nu a putut suna la 112? Daca a filmat si a urcat filmul pe facebook ce a rezolvat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus