Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Președintele Iohannis a anunțat redeschiderea mall-urilor

Președintele Iohannis a anunțat redeschiderea mall-urilor

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți, în urma unei întâlniri cu reprezentanții Guvernului și ai altor factori de decizie, posibilitatea redeschiderii mall-urilor după 15 iunie.

La finalul întâlnirii, președintele Iohannis a făcut o serie de declarații.

”Am luat în discuție posibile măsuri de relqaxare și posibilitatea prelungirii stării de alertă.  Considerăm că este posibil să continuăm cu câteva noi măsuri de relaxare, adică unele restricții nu vor mai fi în vigoare din 15 iunie. Se vor putea redeschide mall-ruile, fără restaurante și locuri de joacă”, a declarat președintele Iohannis.

Reamintim că în urmă cu o săptămână reprezentanții NEPI Rockcastle, proprietarul mall-urilor din Sibiu și Șelimbăr, spuneau că sunt sunt pregătiți de redeschidere.

„NEPI Rockcastle este pregătit să redeschidă în orice moment cele 19 centre comerciale din ţară. Urmărim cu atenţie toate recomandările autorităţilor şi aşteptăm, alături de toţi partenerii noştri comerciali, reluarea activităţii economice respectând toate măsurile necesare“, a spus Marius Barbu, Asset Director NEPI Rockcastle, citat de zf.ro. NEPI deţine printre altele mallurile Promenada Sibiu sau Shopping City.

În vederea deschiderii reprezentatul NEPI estima investiții de până în două milioane de euro, astfel încât vizitatorii și clienții să beneficieze de măsuri de siguranță.

Vizualizari: 1564

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Io Nut

Acum 10 luni

Super! In sfarsit au pe unde sa se plimbe iar toate fufele, ca doar nu s-or plimba pe centru sau prin parc, ca sarantocii. Nu inteleg faza cu "investiții de până în două milioane de euro, astfel încât vizitatorii și clienții să beneficieze de măsuri de siguranță." Le aduce cineva dezinfectant inot, din Caraibe sau ce?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus