Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Fotbal. Nelu Tătaru: La următoarea relaxare ne putem gândi şi la spectatori

Fotbal. Nelu Tătaru: La următoarea relaxare ne putem gândi şi la spectatori

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat, joi, în cadrul unei întâlniri la Palatul Victoria cu reprezentaţi ai FRF şi LPF, că prezenţa spectatorilor pe stadioane ar putea fi luată în calcul la următoarea etapă de relaxare a restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19.

"Aş începe cu aprecierile mele pentru modul cum aţi gestionat şi respectat recomandările şi indicaţiile noastre. Faptul că avem zero infectări, acel program a fost respectat şi am ajuns să deschidem competiţiile. Astăzi suntem la 3 luni de când a fost declarată pandemia, 11 martie. Dacă am reuşit ca societate să vorbim astăzi de reluarea competiţiilor cred că este rezultatul eforturilor tuturor, şi al nostru şi al dumneavoastră. Un guvern care şi-a asumat trecerea printr-o pandemie, un guvern care poate nu a fost pe placul tuturor, dar momentul de azi mă face să cred că am înţeles prin ceea ce am trecut şi vrem să reclădim o ţară. Aveţi tot sprijinul meu şi pentru viitor. La următoarea relaxare ne putem gândi şi la spectatori. Dar toate aceste lucruri depinde de evoluţia pandemiei în România", a declarat Tătaru, citat de Agerpres.

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut, joi dimineaţă, o întâlnire la sediul Guvernului cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, vicepreşedintele FRF, Octavian Goga, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, şi secretarul general al LPF, Justin Ştefan, la care au participat ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi consilierul onorific al prim-ministrului pentru organizarea EURO 2020 la Bucureşti, Gheorghe Popescu.

Ediţia 2019-2020 a Ligii I la fotbal, întreruptă la 12 martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua începând cu 12 iunie, primul meci programat fiind Universitatea Craiova - FC Botoşani (vineri, ora 20:00, etapa a 3-a a play-off-ului).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 887

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus