Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Primăria sprijină CSU Sibiu cu un sfert de milion de lei

Primăria sprijină CSU Sibiu cu un sfert de milion de lei

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului local Sibiu a fost introdus în cursul zilei de marți un proiect prin care echipei de baschet a Sibiului îi este alocat un sprijin în valoare de 249.272 de lei.

Decizia de a sprijini echipa de baschet CSU Sibiu a fost luată ca urmare a solicitării depuse de reprezentanții sportivilor, prin intermediul căreia aceștia subliniază că ”situația financiară a structurilor sportive” a fost puternic afectată de blocarea activităților în perioada stării de urgență și mai apoi.

Reprezentanții CSU Sibiu au formulat solicitarea de sprijin prin intermediul Asociației Baschet Club Sibiu, invocând prevederile Legii 55/2020, adoptată pentru adoptarea de măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid-19. ”Sprijinul financiar solicitat de Asociația Baschet Club Sibiu a fost fundamentat, rezultând o sumă totală de 249.272 de lei, pentru acoperirea cheltuielilor de natură salarială aferentă sportivilor, antrenorilor și preparatorului fizic al echipei, cu contracte de activitate sportivă în vigoare și nesuspendate, pentru perioada stării de alertă”, se arată în raportul întocmit de reprezentanții Primăriei, raport anexat proiectului de hotărâre elaborat pentru alocarea de fonduri echipei locale de baschet.

Hotărârea a fost adoptată în unanimitate de către consilierii locali sibieni, fondurile urmând a fi alocate atâta timp cât este menținută starea de alertă. Oricum, cheltuirea acestor bani va trebui justificată în fața autorităților locale, în baza unui contract care va include o listă întreagă de clauze.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1461

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ioana Radu

Acum 3 ani

Primaria sprijina cumpararea de noi jucatori negrii pe banii sibienilor ? De ce nu face scoli sportive pentru copiii din oras, cu banii aia ? De ce nu investeste in dezvoltarea invatamantului, de exemplu ? Cluburile astea sportive sunt o pierdere de bani si de vreme, dar agenda lor publica, este una evident politica. Pe banii nostrii, cumparam imigranti de pe alte continente, in loc sa avem grija de copiii nostrii !!! Ce este asta, alta decat aliniera la politica autodistructiva si sinucigasa care a facut ca Europa sa semene cu nordul africii ? De ce nu investim in copiii nostrii ? In loc sa dam bani unor echipe fara valoare, cu agenda politica, impotriva noastra, pe banii nostrii ? Sa ne explice putin cineva, de la primarie, poate ? Daca suntem contribuabili, poate avem dreptul la niste raspunsuri ?!?! Multumesc.
Raspunde

Ion Escu

Acum 3 ani

Bune intrebari, dar...bineinteles ca nu iti va raspunde nimeni, se vor face ca ploua si vor continua agendele de genul asta... asa e in "democratie". Ai dreptul sa intrebi, iar ca raspuns iti vei primi invective de genul.... esti rasist, esti prost, esti in tot felul. Nimic logic, nimic real, nimic inteligent.... o sa ajungem si noi sa ne dam statuile jos, cat de curand, sub asaltul lumii a 3-a.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus