Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Biserica Evanghelică a acceptat prelungirea chiriei pentru Liceul de Artă

Biserica Evanghelică a acceptat prelungirea chiriei pentru Liceul de Artă

În ședința de Consiliu Local de joi, 25 iunie, se va discuta și situația prelungirii contractului de chirie pentru sediul în care se află acum Liceul de Artă din Sibiu, având în vedere că noul sediu nu a fost finalizat. În data de 30 iunie expiră valabilitatea contractului de închiriere încheiat între Parohia Evanghelică C.A. Sibiu și Consiliul Local prin Serviciul Public de Administrare a Unităților de Învățământ Preuniversitar de Stat Sibiu.

Potrivit documentației de aprobare, Liceul de Artă Sibiu a făcut o adresă pentru prelungirea contractului încă din luna aprilie, prin care cere să rămână în locația actuală până la mutarea în noul sediu. De asemenea, Parohia Evanghelică Sibiu și-a comunicat acordul pentru închirierea imobilului cu două modificări.

„Actualizarea sumei chiriei cu rata inflației din anul 2019, însemnând o majorare de 3,38%, iar la obligațiile chiriașului să fie introduse cele prevăzute la dispozițiile art.19 din Legea nr. 307/2006, privind apărarea împotriva incendiilor”, sunt modificările trecute de reprezentanții Bisericii Evanghelice în adresa de aprobare a prelungirii chiriei

În anul școlar 2019-2020 sunt înscriși un număr de 444 elevi în 21 de clase pentru trei cicluri de învățământ.

Vă reamintim că proiectul noului sediu al Liceului de artă al Sibiului s-a blocat în luna aprilie a acestui an, când în loc să recepționeze noua clădire, reprezentanții Primăriei Sibiu au reziliat contractul de execuție. Constructorul avea termen începutul lunii aprilie să finalizeze întreaga lucrare, dar a reușit să realizeze doar 10% din lucrări până în prezent.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus