Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cetățenii care vin în România din Italia, Franța și alte trei state nu mai sunt obligați să stea în izolare

Cetățenii care vin în România din Italia, Franța și alte trei state nu mai sunt obligați să stea în izolare

Românii care se întorc de mâine din Italia și Franța scapă de izolare. În plus, se vor relua zborurile către aceste țări. Țările din care se va putea intra fără izolare la domiciliu sau în carantină sunt Italia, Estonia, Finlanda, Irlanda și Franța. Cele cinci țări au fost adăugate în această săptămână pe lista „verde” după ce media din ultimele 14 zile a cazurilor noi de infectare cu coronavirus la un milion de locuitori a fost sub 5.  Aceste cinci țări anunțate astăzi se alături celor 17 incluse de săptămâna trecută pe lista verde: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Elveția, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia și Ungaria. 

Odată cu introducerea celor cinci țări noi pe lista verde, zborurile comerciale regulate dintre acestea și România pot fi reluate de marți, 23 iunie. Din România spre Italia operează zboruri comerciale următoarele companii aeriene: TAROM, Blue Air, Ryanair și Wizz Air. Din România spre Franța operează zboruri comerciale următoarele companii aeriene: Air France, TAROM, Blue Air, Wizz Air și Ryanair. Din România spre Finlanda operează zboruri comerciale doar Blue Air în timp ce din România spre Estonia nu există zboruri fără escală. Din România spre Irlanda operează zboruri comerciale Ryanair și Blue Air. De asemenea, chiar dacă este permis compania, Blue Air va relua zborurile regulate abia de la 1 iulie. (sursa: boardingpass.ro)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2122

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus