Sâmbătă,
18.09.2021
Parțial Noros
Acum
19°C

Inundațiile par să ocolească Sibiul. Prefect: Cotele pe Târnava sunt în retragere

Inundațiile par să ocolească Sibiul. Prefect: Cotele pe Târnava sunt în retragere

Sibiul pare să fie momentan ferit de inundații serioase, anunță autoritățile care în ultimele zile au monitorizat constant cotele apelor din județ.

În cursul serii trecute o bună parte din locuitorii zonei de nord a județului au primit mesaje de avertizare prin sistemul RO-ALERT referitoare la instituirea codului roșu de inundații pe afluenții râului Târnava Mare. Din fericire, apele nu au ieșit din matcă.

”Din fericire, nu s-au înregistrat probleme majore în județ. Doar la Boian am avut o intervenție pentru scoaterea apei dintr-un subsol inundat. Informațiile pe care le-am primit în această dimineață ne arată faptul că în Sighișoara și Dumbrăveni cotele pe Târnava sunt în retragere, deci ne așteptăm la o scădere a nivelului apei”, a declarat prefectul județului, Mircea Crețu.

Localitățile aflate în pericol în urma codului roșu de pe Târnava Mare sunt: Târnava, Hoghilag, Dumbrăveni, Alma, Dârlos, Mediaș, Copșa Mică, Micăsasa, Brateiu, Ațel și Laslea.

Vizualizari: 1257

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus