Marţi,
19.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
-3°C

Român prins la volanul unui dric fals în Franța. Transporta 71 de kilograme de droguri în patru sicrie

Român prins la volanul unui dric fals în Franța. Transporta 71 de kilograme de droguri în patru sicrie

Vameşii francezi au confiscat 65 de kilograme de canabis ascunse în sicrie transportate cu un dric fals, transmite AFP, citată de Agerpres. Captura a avut loc miercuri, într-o zonă de parcare de pe o autostradă din estul Franţei, la Miserey-Salines, în apropiere de Besancon.

În cele patru sicrie s-a găsit doar canabis în pliculeţe. La control, şoferul a susţinut că transporta decedaţi din Franţa în România, însă vameşii au observat că sicriele nu erau sigilate, aşa cum este obligatoriu la astfel de transporturi internaţionale, aşa că au decis să le deschidă.

Şoferul era un român în vârstă de circa 30 de ani, care a fost arestat preventiv. S-a descoperit că el mai fusese condamnat pentru jefuirea unei bijuterii din Spania. Vineri, suspectul urma să fie judecat în procedură de urgenţă de tribunalul corecţional din Besancon.

Conform primelor rezultate ale anchetei, drogul provenea din Spania şi urma să ajungă în Germania.

Vizualizari: 1372

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus