Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

GALERIE FOTO - Încă 18 locuri de parcare eliminate din Piața Mică

GALERIE FOTO - Încă 18 locuri de parcare eliminate din Piața Mică

Angajații Direcției Tehnice și cei ai Serviciului de Administrare a Domeniului Public au șters în acest week-end încă 18 locuri de parcare din Piața Mică, după ce consilierii locali au aprobat la jumătatea săptămânii un proiect de hotărâre ce prevedea extinderea spațiului pietonal.

În total încă 18 locuri de parcare au fost desființate, în Piața Mică rămânând 48 de locuri de parcare, din care 8 sunt rezervate participanților la cununiile civile oficiate la Casa Căsătoriilor din Piața Mică nr. 22, doar în intervalul orar în care se oficiază.   

“Centrul istoric trebuie protejat de efectul traficului excesiv și trebuie să continuăm să facem pași concreți pentru a scădea nivelul de poluare generat de autovehicule. Măsura este justificată de încă un motiv: eliberând aceste locuri de parcare, sibienii și turiștii se vor putea bucura de terase și vor putea trece mai ușor din Piața Mică spre Piața Huet, prin pasajul pietonal”, spunea Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, în urmă cu câteva zile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1788

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus