Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Dispare hotelul Ibis din Sibiu. Un nou brand îi ia locul

Dispare hotelul Ibis din Sibiu. Un nou brand îi ia locul

Hotelul Ibis din Sibiu rămâne închis cel puțin încă patru luni, timp în care va fi renovat și redeschis sub un nou brand – MyContinental.

Ziarul Financiar anunță că lanţul Continental Hotels, controlat de omul de afaceri Radu Enache, şi grupul francez Accor au decis de comun acord să încheie acordul de management semnat în urmă cu 20 ani, în urma acestei decizii patru hoteluri proprietatea Continental Hotels urmând să nu mai opereze sub brandul Ibis de la 1 iulie. Printre cele patru hoteluri se numără și cel din centrul Sibiului.

„Începând cu data de 1 iulie, hotelurile Ibis preluate vor fi închise pentru aproximativ 4 - 6 luni în vederea efectuării unor lucrări de renovare şi reamenajare. În urma acestui proces cele 4 hoteluri vor fi rebranduite astfel: hotelurile Continental Forum Bucureşti şi Continental Forum Constanţa vor funcţiona sub un standard de patru stele, în timp ce MyContinental Bucureşti şi MyContinental Sibiu vor reprezenta noul brand de trei stele. Dorim să mulţumim Grupului Accor pentru tot ceea ce am reuşit să realizăm împreună pe piaţa industriei hoteliere din România”,  a spus Radu Enache, CEO şi Preşedinte al Continental Hotels S.A., citat de zf.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Anelize Lotrean

Acum 3 ani

Sibiul ca si hoteluri este cu mult fata de ce am vazut in Monte Carlo si Dubai!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus