Duminică,
12.07.2020
Parțial Noros
Acum
21°C

Orban: numărul cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus ne-a determinat amânarea altor măsuri de relaxare

30 Iunie 2020 14:08

Orban: numărul cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus ne-a determinat amânarea altor măsuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi, că evoluţia cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus a determinat amânarea altor măsuri de relaxare, anunţând că va susţine în Guvern propunerea formulată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

"Este o cifră care ne face să rămânem în gardă, să rămânem concentraţi şi mobilizaţi pentru aplicarea măsurilor pe care le-am adoptat şi evoluţia numărului de cazuri ne-a şi determinat să amânăm alte măsuri de relaxare. (...) Miercuri este şedinţă de Guvern, dar eu nu sunt ca alţi premieri care într-un fel votează ca premier şi în alt fel ca parlamentar. Eu am votat ca preşedinte al Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru propunerea formulată de CNSU şi voi susţine în Guvern adoptarea propunerii formulate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă", a spus Orban, citat de Agerpres.

26.970 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate de la debutul pandemiei și până în prezent, în România. Dintre acestea, 652 au fost confirmate la Sibiu.

Vizualizari: 1588

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus