Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Ritm susținut pe șantierul noii baze de salvare SALVAMONT din Păltiniș!

Ritm susținut pe șantierul noii baze de salvare SALVAMONT din Păltiniș!

Consiliul Județean Sibiu a reluat lucrările de execuție pentru construirea noii baze Salvamont din stațiunea Păltiniș, începând cu 1 mai, dată de la care temperaturile din această zonă montană, au permis acest lucru.

În cursul zilei de marți, 30 iunie 2020, au fost executate lucrări de armare, cofrare, betonare fundații izolate si cuzineți din beton armat monolit, lucrări care fac parte din subsolul clădirii.

Investiția este realizată de către Asocierea Total Nsa Ag Construct SRL – Pro Hart Group SRL și va fi finalizată la sfârșitul anului viitor.

În cadrul bazei Salvamont din stațiunea Păltiniș se va putea acorda turiștilor un prim ajutor calificat, ca într-o stațiune turistică de nivel european, iar timpul de răspuns al salvamontiștilor la intervenții se va reduce considerabil.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1546

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus