Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Brand nou de haine vine în Piața Mare

Brand nou de haine vine în Piața Mare

Magazinul Steilmann din Piața Mare are un nou chiriaș. Un brand de haine din Bulgaria cu acționar italian va deschide în curând. DiKa este o marcă de modă bulgară, aflată pe piață de peste 30 de ani. „Oferim un styling complet pentru femei, inclusiv îmbrăcăminte, pantofi, genți, curele, eșarfe. Colecțiile noastre, atât clasice, reflectând eleganța feminină eternă, cât și orientate către modă, pentru cele care urmează cele mai noi tendințe de modă, sunt concepute pentru a satisface gusturile femeilor de toate vârstele”, susține DiKa în prezentarea societății. Brandul se află în România din 1999, când s-a deschis primul magazin în București. De abia după 15 ani DiKA deschide al doilea magazin, tot în București la AFI Palace Cotroceni.

Acționar majoritar al companiei din Bulgaria este un brand celebru în Italia, Mioglio. Societatea italiană are 37 de filiale în 22 de țări și peste 900 de magazine. Brandul a luat ființă în 1947, când Giuseppe Miroglio, alături de copiii săi, Carlo și Angela Miroglio, au deschis o afacere cu draperii. Trecerea de la comerț la industrie s-a produs atunci când Giuseppe Miroglio a decis să se aventureze în producția de țesături de mătase. Vestebene (acum Miroglio Fashion) a fost înființată în 1955. Această divizie este dedicată producției în masă de haine pentru femei. În 1958, Grupul Miroglio și-a lărgit sfera de activitate prin deschiderea unei instalații de vopsire modernă, finisare specială a țesăturilor și imprimare textilă, completând astfel lanțul de producție.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3358

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus