Vineri,
14.08.2020
Parțial Noros
Acum
28°C

Biciclete electrice, cumpărate pentru angajații Primăriei: ”inspectorii ajung mai repede”

08 Iulie 2020 19:35

Biciclete electrice, cumpărate pentru angajații Primăriei: ”inspectorii ajung mai repede”

Cu încă două cumpărate zilele trecute, ”parcul” de biciclete electrice cumpărate de reprezentanții Primăriei Sibiu a ajuns la nouă astfel de mijloace de transport.

Aproximativ 14.000 de lei, cu tot cu TVA, este suma cu care Primăria Sibiu a cumpărat, la începutul acestei luni, două biciclete electrice, furnizate de firma sibiană Bioline. Reprezentanții administrației locale spun că aceste mijloace de deplasare vor fi utilizate de funcționari pentru deplasările zilnice. ”Cele două biciclete electrice au fost achiziționate pentru Serviciul Gospodărire din cadrul Direcției Tehnice. Activitatea inspectorilor din acest serviciu implică deplasări frecvente în teren pentru monitorizarea locurilor de joacă, a fântânilor arteziene, a mobilierului stradal etc. Prin urmare, era necesară asigurarea unui mijloc de transport, iar Primăria a optat pentru biciclete electrice, cu care inspectorii ajung mai repede în teren și care sunt mai prietenoase cu mediul și mai puțin costisitoare decât un autoturism”, explică reprezentanții Primăriei Sibiu.

Potrivit lor, pentru acest mijloc de transport au optat mai multe servicii din cadrul administrației Sibiului. ”În dotarea Serviciului de Administrare a Domeniului Public se află două astfel de biciclete, iar Serviciul Salubrizare folosește cinci biciclete electrice în activitatea inspectorilor săi”.

Foto: arhiva TS

Vizualizari: 2358

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus