Miercuri,
12.08.2020
Partial Noros
Acum
26°C

Primăria Sibiu desfășoară noi acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor și a căpușelor

09 Iulie 2020 15:13

Primăria Sibiu desfășoară noi acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor și a căpușelor

Primăria Sibiu intensifică acțiunile dezinsecție pentru combaterea țânțarilor și a căpușelor de pe domeniul public, urmare a înmulțirii acestor populații pe fondul ploilor abundente căzute în ultima perioadă în Sibiu.  

Astfel, aceste acțiuni se vor desfășura în a doua jumătate a lunii iulie, după cum urmează:

·        în perioada 15 iulie - 7 august se va realiza o dezinsecție suplimentară împotriva căpușelor, prima acțiune desfășurându-se în luna aprilie a acestui an.  

·        în perioada 17 – 24  iulie se va desfășura dezinsecția pentru combaterea țânțarilor; aceasta este a doua trecere (rapelul), necesară pentru eficacitatea în combaterea acestor insecte, prima trecere (apelul) având loc între 1 și 8 iulie.

Echipele firmei contractate de municipalitate vor acționa în oraș pe o suprafață de 3.085.787 mp, compusă din parcuri și zone verzi (inclusiv cele din zonele de blocuri), malurile râurilor și pârâurilor, spațiile verzi ale unităților de învățământ, cele din Grădina Zoologică și din Cimitirul Municipal.

Deși substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu sunt periculoase, rugăm persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. 

Menționăm că în situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile, aceste acțiuni vor fi reprogramate.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Vizualizari: 961

Comentarii

1 comentarii

Nu Sunt Robot

Acum 1 lună

Primaria ar trebui sa inceteze sa mai taie copaci, cu acte si semnaturi false, ale proprietarilor, printre blocuri. Sa planteze sau sa amenajeze ceva cum trebuie, nu sunt capabili,d ar sa distruga, da.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus