Miercuri,
12.08.2020
Parțial Noros
Acum
17°C

Alexandru Cristian Ion, vâlceanul care vrea să fie primarul Șelimbărului

10 Iulie 2020 17:05

Alexandru Cristian Ion, vâlceanul care vrea să fie primarul Șelimbărului

Vrea să facă un campus pentru preșcolari, zonă de agrement la lacul Șopa, o infrastructură mai bună în oraș și un management mai bun al deșeurilor. Născut în județul Vâlcea, Alexandru Cristian Ion spune că nu contează de unde ești, atâta timp cât îți place locul în care locuiești și vrei binele comunității. Ion este susținut de Pro România și președintele organizației județene, Petru Florea, susținând că va fi o surpriză plăcută la alegerile locale. ”La 29 de ani este cel mai tânăr candidat la funcția de primar din Partidul Pro România”, a anunțat Petru Florea.

Prioritățile candidatului: infrastructură, educație, zone de agrement și managementul deșeurilor. ”Aici, în Șelimbăr, mi-am cunoscut soția. Pentru această candidatură am fost împins de la spate și de vecini și de cetățeni, prima dată. Motivele țin de strada pe care locuiesc, stradă care de cinci ani nu a fost asfaltată sau pavată”, a spus Alexandru Cristian Ion. El a venit cu ideea de a se face în comună ”un campus școlar”, ”cu grădiniță și creșă, dar pentru asta trebuie să vedem exact numărul de preșcolari pentru a ști dimensiunea campusului”, a explicat candidatul. ”Proasta gestionare a deșeurilor. Boxele sunt foarte mici și nu acoperă numărul care ar trebui să fie. Oamenii lasă pungile de gunoi pe lângă, mai vine câte un câine, bate vântul...”, a mai spus legat de o altă prioritate în Șelimbăr. ”Modernizarea lacului Șopa și crearea acolo a unui loc în care să avem piste de biciclete. Nu sunt, nu există, toți încearcă, dar de la a încerca, la a reuși este cale lungă”, a concluzionat președintele Pro România Șelimbăr. Alexandru Cristian Ion a locuit șase ani în Sibiu, după care s-a mutat în Șelimbăr și este om de afaceri. ”Cine s-a mutat aici, înseamnă că-i place locul”, a concluzionat el. 

Pro România Sibiu a anunțat că va avea liste de candidați complete în toate localitățile din județ.

Vizualizari: 2878

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Bla Bla

Acum 1 lună

''infrastructura mai buna in oras'' Buna dimineata, e comuna! Are sanse considerand ca 2/3 din Selimbar sunt olteni. Dar daca iese, puteti schimba numele in Valencia, cum e poreclita acum zona de bloace hiper-inghesuite Doamna Stanca.
Raspunde

Ardelean Local

Acum 4 săptămâni

Nu ma fa sa rad ca am buzele crapate!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus