Miercuri,
12.08.2020
Innorat
Acum
17°C

Actualizare Turistul blocat aproape de vf. Negoiu a fost salvat

11 Iulie 2020 13:40

Actualizare Turistul blocat aproape de vf. Negoiu a fost salvat

Actualizare 2 Turistul a fost recuperat și adus în zona de siguranță. Acesta nu prezintă afectiuni medicale, transmit reprezentanții Salvamont Sibiu

Actualizare Turistul rămas blocat aproape de vârful Negoiu nu a putut fi recuperat prin troliere de elicopterul SMURD chemat în sprijin, transmite Adrian David, șeful Salvamont Sibiu.

Echipa Salvamont Sibiu, împreună cu cea din Argeș intervin în aceste momente pentru recuperarea turistului din zona abruptă în care a rămas blocat.

Știre inițială. Un turist a rămas blocat sâmbătă, într-o zonă abruptă din munții Făgărașului, în apropiere de vârful Negoiu. Acesta a cerut ajutorul salvamontiștilor, transmit reprezentanții Salvamont Sibiu. Potrivit acestora, elicopterul SMURD a decolat deja de la Mureș și se îndreaptă spre locul intervenției, iar o echipă terestră se deplasează spre locul solicitării. 

Un turist a solicitat ajutorul salvamontiștilor după ce a rămas blocat într-o zonă abruptă din munții Fagărașului, în apropiere de vârful Negoiu. O echipă terestră se deplasează spre locul solicitării. De asemenea, și elicopterul SMURD Mureș a decolat pentru intervenție, transmite Adrian David, șeful Salvamont Sibiu.

Știrea se actualizează

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus