Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

4.000 de lei amendă pentru transport ilegal de lemne

4.000 de lei amendă pentru transport ilegal de lemne

Polițiștii au amendat, ieri, un șofer din Orlat care a desfășurat două transporturi de material lemnos, în baza aceluiași aviz de însoțire. Polițiștii au confiscat cantitatea de 40,36 mc material lemnos, din specia molid, în valoare de 7.547 de lei.

În 14 iulie a.c., cu ocazia activităților specifice de verificare a legalității transportului de material lemnos, polițiștii Serviciului Ordine Publică, Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, au constatat că, la data de 13 iulie, pe raza localității Orlat, conducătorul unui ansamblu rutier a desfășurat două transporturi de material lemnos, în baza aceluiași aviz de însoțire, se arată într-un comunciat de presă al IPJ Sibiu.

În baza rezultatelor investigațiilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat, localnic în vârstă de 40 de ani, și sancționat contravențional cu amendă în valoare de 14.000 de lei pentru efectuarea de transport ilegal de material lemnos.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1658

Comentarii

1 comentarii

Ion Escu

Acum 3 ani

Dar firmele care cara lemn din toata imprejurimea Sibiului, catre Sebes, la firma austriaca........pe autostrada pe care o putem numi "autostrada mortii padurilor", cand le controlati ? Dar zecile de camioane cre coboara zilnic pe la Jina, Sadu, Sibiel, Paltinis.... cand le controlati ? Sau aia si-au platit spagile si sunt prieteni cu cine trebuie ? Cand incetati sa mai protejati hotii, dragi "autoritati"....formate din talhari votati si spagari, dupa cum se vede.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus