Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

O fetiță de trei ani din Sibiu are nevoie de 32.000 de euro pentru a supraviețui

O fetiță de trei ani din Sibiu are nevoie de 32.000 de euro pentru a supraviețui

O familie din Sibiu încearcă să strângă cât mai repede 32.000 de euro, pentru a-i da o șansă în plus la viață fetiței lor. Andreea a fost diagnosticată cu epilepsie la vârsta de doi ani și de atunci se luptă să supraviețuiască. Acum este în stare gravă, intubată la Terapie Intensivă, iar un tratament în Turcia ar putea-o salva.

La doar trei ani și jumătate, micuța Andreea Teușan luptă să trăiască. Fetița a fost diagnosticată cu epilepsie severă parțială continuă, boală care se agravează de la o zi la alta. Anul acesta, la RMN medicii au descoperit leziuni pe creierul fetiței, iar la final de iunie a fost internată în cadrul secției Terapie Intensivă. Situația ei nu poate merge decât spre mai rău spun specialiștii care mărturisesc faptul că nu pot să o ajute aici, în țară. 

Singura șansă pentru familia Andreei este să o ducă pe aceasta la o clinică din Turcia, însă intervențiile și transportul însumează 32.000 de euro, bani pe care părinții micuței nu și-i permit.

„Nu v-aș fi scris niciodată aceste rânduri, dar mă aflu într-o situație disperată. La vârsta de 2 ani și o lună, Andreea a fost diagnosticată cu epilepsie, iar anul acesta în luna mai la RMN i-au apărut leziuni la creier. Din păcate, din luna mai și până în luna iulie când a repetat RMN-ul, boala a avansat foarte repede deoarece la ultimul RMN creierașul este aproape în totalitate acoperit cu puncte focare. Pentru a o salva, trebuie să ajungem la Clinica Koc University, dar costurile ajung la 32000 euro ceea ce ne depășește cu mult posibilitățile noastre financiare. Cu lacrimi în ochi vă rog să intrați pe https://salveazaoinima.ro/andreea-teusan/ și să donați pentru Andreea. Procedura este foarte simplă și transparentă. Cu ajutorul vostru, o putem salva pe Andreea Teușan”, spune mămica ei.

Cei care doresc să o ajute pe micuță să ajungă la tratament pot face acest lucru folosindu-se de informațiile de mai jos:

Denumire entitate:  Asociația “SALVEAZĂ O INIMA”

Cod de înregistrare fiscală:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

 

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Trebuie să specificați numele de familie (Teușan) al copilului pentru care faceți donația.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus