Sâmbătă,
15.08.2020
Ploi Usoare
Acum
18°C

Ce facem în weekend? Mergem la concerte în aer liber

17 Iulie 2020 16:40

Ce facem în weekend? Mergem la concerte în aer liber

Concertele în aer liber și activitățile din Orașul Artiștilor sunt punctele principale de atracție, weekend-ul acesta, la Sibiu. 

Vineri, 17 iulie

Micuții sunt așteptați la Teatrul GONG, în curtea interioară, să afle Povestea lui Măzărel. Pentru detalii accesați pagina oficială de Facebook a evenimentului. 

Începând cu ora 19, la Sala Thalia este programat un nou concert simfonic în aer liber, susținut de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu.

Dirijor: Eduard Dabrowski
Cristian Florea - solist

asCULTa:
Jean Sibelius - Andante festivo
Luigi Boccherini - Concertul pentru violoncel și orchestră
nr. 9 în Si bemol Major, G. 482
Antonin Dvorak - Serenada pentru cordari în Mi major op. 22

Informatii acces: 0735566486

La Backyard Summer Garden mixează în această seară Cipi Hampu. Intrarea se face doar pe bază de rezervare. Numărul de locuri este limitat, respectând condiţiile impuse de către autorităţi. Rezervările se preiau până la 20:30. (0743 272 597)

Program: 19:00-03:00

Artista Ileana Rotaru susține trei concerte de harpă, în acest weekend, la Union. Fiecare eveniment începe de la ora 19. Rezervări: 0743 156 948

Cinematograful călător Caravana Metropolis a ajuns la Sibiu și rămâne aici până duminică, în fiecare seară de la ora 21:30. Intrarea la toate proiecțiile este liberă iar accesul se va realiza pe baza regulamentului și a unui formular completat și semnat de către toți participanții, respectând regulile de participare și distanțare socială. Programul complet al Caravanei, informații despre filme și regulamentul pot fi consultate AICI. 

Sâmbătă, 18 iulie

Povestea lui Măzărel se spune la Teatrul Gong și sâmbătă, atât de la ora 10 cât și de la ora 18.

De la ora 11 au loc ateliere cu părinții, în Orașul Artiștilor. Participare liberă, fără taxă de înscriere. Locurile sunt limitate, iar toate materialele necesare vor fi puse la dispoziție de către organizatori.

Dacă vă e dor de o ieșire la grădina însoțită de un picnic cu cele mai proaspete și gustoase legume de sezon, culese direct la fața locului, sâmbătă, de la ora 16, sunteți invitați la Grădinile Mălâncrav. Acolo vom afla despre povestea locului și a producătorului, despre soiuri vechi și noi și vom avea ocazia de a testa rețete dintre cele mai inedite precum dulceață de ceapă. Locurile sunt limitate pentru respectarea distanțării fizice impuse de starea actuală. Costul participării este 50 lei de persoană. Detalii aflați AICI. 

 

La Filarmonica de Stat continuă concertele pe acoperiș, cu un eveniment care îi aduce în atenția publicului sibian pe Koszika & The Hotshots. Concertul începe la ora 21, la Sala Thalia. Informatii acces: 0735566486

De asemenea, la Joyme cântă Byron. Detalii despre rezervări, trupă și bilete găsiți pe pagina oficială de Facebook a localului. 

Duminică, 19 iulie

Vizitați expoziția „Alternanțe la izolare”, semnată de Andrea Gabriela Bernath-Doncuțiu și Claudiu Rudolf Doncuțiu, în Orașul Artiștilor. „Alternanțe la izolare” prezintă o selecție de lucrări, grafice și de pictură, care încearcă să surprindă unele dintre acele ipostaze în care artiștii s-au regăsit în recenta izolare.

Expoziția este deschisă zilnic, între 14-31 iulie, în intervalul orar 11-22 și se poate vizita gratuit.

De la ora 21, are loc un nou concert pe acoperișul Sălii Thalia. De data aceasta vor da tonul cei din Cvartetul Passione. Detalii AICI

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus