Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Accident în Sibiu în noaptea de sâmbătă spre duminică: ”impactul puternic a dus la decesul șoferului”

Accident în Sibiu în noaptea de sâmbătă spre duminică: ”impactul puternic a dus la decesul șoferului”

Un bărbat de 33 de ani a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs într-o ”intersecție în T”.

Accidentul a avut loc în cartierul Lazaret în jurul orei 02:00 a zilei de duminică, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. ”Un sibian în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Strungului, a pătruns în intersecția în T cu str. Mașiniștilor unde, pe fondul vitezei neadaptate în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un copac. Din păcate, impactul puternic a dus la decesul șoferului”, descriu reprezentanții IPJ Sibiu. 

Potrivit lor, bărbatul era singur în mașină. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare de la SMURD pentru ca trupul neînsuflețit al acestuia să poată fi scos din mașina avariată.

Accidentul a avut loc la intersecția dintre străzile Strungului și Mașiniștilor. Sursa foto: Google Street View

”Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracâiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier”, mai anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Foto principală: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 8646

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus