Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Isaiah Philmore rămâne alături BC CSU Sibiu, pentru al treilea sezon consecutiv

Isaiah Philmore rămâne alături BC CSU Sibiu, pentru al treilea sezon consecutiv

Isaiah Philmore continuă încă un an alături de BC CSU Sibiu și bifează al treilea sezon în maioul galben-albastru. În stagiunea anterioară a fost top scorer-ul echipei, spun oficialii CSU.

Originar din Texas, Philmore a făcut carieră în Europa. CV-ul său include echipe precum Ratiopharm Ulm – cu care a debutat în FIBA Eurochallenge,  Telekom Bonn sau Walter Tigers. Isaiah Philmore (31 de ani, 2,03m) a avut contribuții importante ultimele două sezoane petrecute la BC CSU Sibiu. În stagiunea 2018/2019, numărul #31 al echipei sibiene a reușit medii statistice bune (13,7 puncte, 4,8 recuperări și 0,9 assist-uri, cu un coeficient de 13,8 la eficiență) iar în sezonul trecut a reușit să își îmbunătățească prestațiile, asumându-și un rol și mai important în echipă. 2019/2020 a însemnat pentru Zay sezonul în care a fost top scorer pentru BC CSU Sibiu, reușind  medii statistice de 15,4 puncte, 6,3 recuperări, 1,5 asisst-uri, cu un indice al eficienței de 15,7. Philmore a reușit aceste prestații, în 18 meciuri jucate pentru BC CSU Sibiu, în care a jucat, în medie, 29 de minute.

„Ne bucurăm să revenim și să facem parte din familia Sibiului. Ne simțim ca acasă la Sibiu, astfel că decizia de a reveni a fost una destul de simplă. Să fie un nou sezon plin de entuziasm! Vom da totul pentru atingerea obiectivelor! With Love, the Philmore’s (n.r. Cu dragoste, familia Philmore)”, a transmis Isaiah Philmore. 

„S-a dovedit, de cele mai multe ori, că succesul ține și de continuitate, astfel că ne-am dorit să construim echipa având în vedere acest aspect. Am reușit să continuăm cu Chris Cooper, iar în același context ni l-am dorit și pe Isaiah Philmore. Este un jucător experimentat, preocupat continuu să se autodepășească și, mai mult decât atât, un jucător care s-a adaptat foarte bine aici, la Sibiu. Ne bucurăm să îl avem alături, pentru încă un sezon!”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Până în acest moment, din lotul lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc fac parte Christopher Cooper, Isaiah Philmore, Marquis Addison, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia și Robert David Stan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1038

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ady M

Acum 3 ani

Pai plateste bine primaria Sibiu, nu ? In loc sa plateasca reparatiile pe la spitale, sa investeasca in sport pentru copiii nostrii sau sa investeasca in lucruri inteligente, investeste in tot felul de indivizi veniti sa bata mingea, de prin lumea a 3-a. De-asta platim taxe ?
Raspunde

Ale Sb

Acum 3 ani

Ce naiba te bagi ca musca în lapte? Ești pe lângă fenomen!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus