Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

O echipă de la Turul Ciclist, aproape să rămână fără biciclete, înainte de competiție

O echipă de la Turul Ciclist, aproape să rămână fără biciclete, înainte de competiție

Câțiva tineri înscriși la Turul Ciclist al Sibiului aproape că au rămas azi-noapte fără bicicletele în valoare de aproximativ 4.000 de euro fiecare, după ce s-a dat spargere în pensiunea în care erau cazați. Întreaga întâmplare a fost povestită de unul dintre concurenți, fiind chiar cel care a văzut că bicicletele lipseau.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 3:30, povestește Raul Sinza, parte componentă a echipei de ciclism româno-italiană Giotti Victoria. După ce s-au auzit mai multe zgomote, sportivii au aflat că ușa de la intrarea în pensiune fusese spartă. Raul a fugit să verifice bicicletele și a descoperit că nu mai erau la locul lor. A pornit pe urmele hoților, găsind rapid bicicletele, în livadă.  

„Mă îmbrac repede și alerg jos. Am fost primul din pensiune ajuns. Văd că lipsesc bicicletele. Alerg spre ieșire, cu lanterna telefonului. Se aude cum se rup crengi în livada de meri. Alerg și strig după hoți să lase bicicletele deoarece suntem mulți și îi prindem, deși pe moment eram cam singur. Intru în livadă și găsesc prima bicicletă, pe urmă altele câteva puse una peste alta. Stau lângă ele până ajung și alți colegi”, povestește Raul.

Continuă apoi istorisirea, spunând cum, cu ajutorul colegilor, a găsit și mașina hoțului, iar acesta din urmă a fost identificat ulterior de poliție. 

„Găsim la câțiva zeci de metri o mașină marca Audi cu scaunele lăsate rabatate, un telefon, ambalaje de mănuși și numerele de înmatriculare date jos, puse înăuntru. Sosește și poliția, urmată de criminalistică și trupa canină. Poliția găsește rapid proprietarul mașinii. Îl ridică de acasă și îl aduce la fața locului. Deși nu recunoaște pe moment, în final își mărturisește fapta.”

Puteți citi întrega poveste în postarea de mai jos: 

Autoritățile sibiene au confirmat incidentul și au transmis că fac cercetări la fața locului în acest moment. 

Sursa: Facebook/Sinza Raul

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus