Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Doliu în culturismul românesc: Sportivul sibian Constantin Bebeșelea a murit

Sibianul Constantin Bebeșelea a decedat la vârsta de 64 de ani. Cunoscutul sportiv ar fi decedat ieri într-un accident la Tulcea.

Vestea morții unuia din cei mai longevivi sportivi ai Federației Române de Culturism și Fitness s-a răspândit rapid în mediul online, mulți dintre admiratorii și prietenii săi exprimându-și regretul pentru pierderea suferită. 

„Zi de doliu pentru iubitorii culturismului românesc. Unul dintre cei mai titrați și longevivi sportivi ai Federației Române de Culturism și Fitness, sibianul Constantin Bebeșelea a trecut în neființă în urma unui tragic accident, la numai 64 ani. Federația Română de Culturism si Fitness își exprimă pe această cale profundul regret și transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Odihnește-te în pace, prieten drag!”, a notat federația, pe pagina oficială de Facebook.

Bebeșelea a fost fondatorul clubului sportiv Bebeșelea Club Culturism & Fitness, din Piața Armelor, din Sibiu.

Potrivit publicației online Tulcea Noastră, sibianul a fost implicat într-un accident cu un TIR și un alt autoturism, înmatriculat în Tulcea. Incidentul nefericit a avut loc ieri în jurul orei 13:15, pe DN 22, drumul către Cataloi.

Din primele verificări a rezultat faptul că sportivul sibian, „în timp ce conducea un autoturism pe DN22-E87 (Cataloi-Tulcea) a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat în coliziune cu un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de aproximativ 45 de ani, din Tulcea, care circula din sensul opus. Pentru a evita impactul cu cele două autovehicule implicate în accident, o femeie de aproximativ 25 de ani, din Tulcea, a pierdut controlul asupra direcției autoturismului pe care-l conducea, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului”, relatează tulceanoastră.ro.

În urma accidentului au rezultat decesul lui Constantin Bebeșelea și rănirea gravă a pasagerei din aceeași mașină, precum şi rănirea femeii de 25 de ani.

Sursa: tulceanoastră.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

No Name

Acum 3 ani

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Raspunde

Emil Bogdan

Acum 3 ani

Drum bun prieten drag . E.B.
Raspunde

Emil Bogdan

Acum 3 ani

Drum bun prieten drag .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus