Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Invesții de peste 470.000 lei în cinci unități de învățământ din Sibiu

Invesții de peste 470.000 lei în cinci unități de învățământ din Sibiu

Cinci unități din învățământul preuniversitar din județul Sibiu vor beneficia de investiții propuse pentru aprobare în ședința de Consiliu Local ce va avea loc joi, 30 iulie. În proiect se propune amenajarea de rampe pentru persoane cu handicap la Școala Gimnazială „Regia Maria”și la Grădinița cu program prelungit „Căsuța Poveștilor”, de pe strada Trebroniu Laurean, dar și amenajarea unui grup sanitar pentru persoane cu dizabilități la Școala Gimnazială „Radu Selejan”. De asemenea, se propune reabilitarea instalației de gaz la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 18 și reabilitarea instalației electrice la Grădinița nr. 5 din Sibiu.

Toate aceste investiții se ridică la un total de 473.778,37 lei, bani având ca sursă bugetul local. În proiect se precizează necesitatea acestor investiții, ce vor fi supuse aprobării în ședința de Consiliu Local. Prin investițiile făcute se va facilita accesul persoanelor cu dizabilități, se va facilita desfășurarea blocului alimentar la Grădinița nr. 18 prin reabilitarea instalației de gaz care va alimenta centrala termică pentru a asigura încălzirea spațiului în parametri normali și se va reabilita instalația electrică considerată neconformă de la Grădinița nr. 5.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Dj Valencia

Acum 3 ani

La noul liceu de arte s-au sistat lucrarile, in plina vara...de fapt sta abandonat santierul, din primavara. Astea sunt investitiile ? Se va lucra la iarna, sau cum ? Nu s-au inteles la spagi ? Alt lucru tipic romanesc.....mergeti si faceti un articol, cu multe poze de pe acel santier, daca tot vreti sa faceti ceva, presa. Stau si ruginesc structurile partial turnate, de toamna trecuta, acolo.

Raspunde

Ion

Acum 1 an

La școală Iorga aceeași constatate-ABANDON lucrări. Doarme primăria ?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus