Duminică,
20.09.2020
Innorat
Acum
23°C

Iohannis despre amânarea alegerilor: Nu este mai complicat să mergi să votezi decât să mergi la hipermarket

29 Iulie 2020 19:06

Iohannis despre amânarea alegerilor: Nu este mai complicat să mergi să votezi decât să mergi la hipermarket

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că se pot organiza alegerile locale în luna septembrie dacă pandemia de COVID-19 nu se agravează şi se iau măsuri stricte.

"Personal, sunt convins că, dacă pandemia nu se agravează şi se iau măsuri foarte stricte şi specifice, se pot organiza alegerile. Iar dacă vorbesc despre alegeri, vreau să fiu foarte clar: actul de votare se poate organiza în condiţii bune. Nu este mai complicat să mergi să votezi decât să mergi la hipermarket sau în magazin să îţi cumperi pâine. Se pot institui măsuri de distanţare, de siguranţă, de igienă. Asta se poate. Ceea ce va fi destul de dificil de organizat este campania electorală, care, în cazul în care pandemia nu cedează sau se agravează, va fi o campanie care se va desfăşura în condiţii atipice", a explicat Iohannis, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni, citat de Agerpres.

Vizualizari: 738

Comentarii

1 comentarii

Oigo Kukuruku

Acum 1 lună

bravo iohannis, asta zic si eu!! si e doar o zi!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus