Sâmbătă,
15.08.2020
Innorat
Acum
18°C

Cinci unități sanitare din județ au devenit spitale suport pentru COVID-19

30 Iulie 2020 11:14

Cinci unități sanitare din județ au devenit spitale suport pentru COVID-19

Ministerul Sănătății a aprobat Planul de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19, conform Ordinului nr.1343/2020 care completează Ordinul nr. 555/2020 al Ministerului Sănătății, la nivelul județului Sibiu. Astfel sunt cinci unități sanitare din județ care fac parte din spitalele suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți cu SARS CoV-2.

Este vorba despre Spitalul Clinic Județean de Urgență – 5 pavilioane externe suport, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, Spitalul General Căi Ferate Sibiu, Spitalul Municipal Mediaș cu 10 paturi pentru izolarea cazurilor ușoare și medii și Spitalul Orășenesc Cisnădie cu 10 paturi pentru izolarea cazurilor ușoare și medii.

„În ceea ce privește maternitatea, un pavilion în cadrul SCJU Sibiu, iar în ceea ce privește unitățile de dializă, SCJU Sibiu și toate centrele de dializă fără suplimentare distinctă”, Transmite Andreea Ștefan, purtătoarea de cuvânt a Prefecturii Sibiu.  

Sursa foto: arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Adasda Adasda

Acum 2 săptămâni

10 paturi??? SUNTETI PENIBILI! Bine ca tineti totul inchis ca sa puneti la dispozitie cele 10 paturi, criminalilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus