Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Apoldu de Jos primește 15.000 de euro de la Uniunea Europeană, pentru o rețea de internet

Apoldu de Jos primește 15.000 de euro de la Uniunea Europeană, pentru o rețea de internet

Comuna Apoldu de Jos a câștigat o finanțare în valoare de 15.000 de euro, de la Uniunea Europeană, în cadrul unui proiect desfășurat la nivel european, pentru dotarea mai multor comunități cu rețele wireless. 

Potrivit primarului Ioan Nicoară, de rețeaua de internet vor beneficia atât locuitorii din Apoldu de Jos și Sângătin, precum și turiștii care vor ajunge în zonă.

„Uniunea Europeană a dat aceste bonuri valorice pentru toate comunitățile din Europa, nu numai pentru comunitățile locale din țara noastră. S-au făcut patru trageri, iar în mai-iunie a fost ultima, cu ultimele aproximativ 900 de bonuri. Din județul Sibiu am câștigat noi și încă o comunitate. Noi am participat la toate cele patru trageri și, în sfârșit, la aceasta am reușit. Cu 15.000 euro vom instala internet gratuit pentru localnici și turiștii care ajung în comună, în zona parcurilor, a instituțiilor publice, a centrelor de sănătate și a școlilor. Noi deja am încheiat contractul cu firma care se va ocupa de implementarea proiectului, iar de săptămâna viitoare se apucă de lucru”, a transmis primarul comunei.

Dacă totul merge conform planului, rețeaua de internet ar urma să fie funcțională începând cu luna septembrie a acestui an.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Cosmin B

Acum 3 ani

E minunat! E bine ca se face ceva, dar totusi, chelului tichie de margaritar ii trebuie. Avem inca wc-uri in curte si ei baga Wifi! Dl Nicoara - pune mana si da drumu la canalizare si la apa curenta ... ca suntem totusi in secolul 21 si se presupune ca nu ne mai facem nevoile in natura, ca animalele!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus