Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Scăderi de presiune și posibilă lipsă apă potabilă în comuna Șelimbăr și satele aparținătoare

Scăderi de presiune și posibilă lipsă apă potabilă în comuna Șelimbăr și satele aparținătoare

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că joi, 06.08.2020, in intervalul orar 08.00 – 16.00, va avea loc o intervenție la una din conductele ce alimentează cu apă potabilă o parte a comunei Șelimbăr, cu satele aparținătoare Bungard, Mohu și Veștem.

Pe perioada intervenției se vor fi înregistra scăderi importante de presiune, până la întreruperea totală a furnizării, în comuna Șelimbăr, cu precădere în localitatea Bungard, precum și în cartierul Tineretului , zona Mihai Viteazu – Tudor Vladimirescu – Cloșca și zona Pictor Brana – Octavian Goga, din Șelimbăr.

Abonații din zonele menționate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați, apă de utilizare menajeră prin intermediul unor autospeciale ce pot fi solicitate prin dispecerat.

La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1062

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus