Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Actualizare: Trei persoane infectate și opt în carantină la Biroul Transporturi Sibiu

Actualizare: Trei persoane infectate și opt în carantină la Biroul Transporturi Sibiu

Actualizare: Una dintre persoanele infectate cu noul coronavirus își desfășoară activitatea în cadrul Aeroportului Sibiu și a fost depistată pozitiv luni, 3 august, iar celelalte două persoane își desfășoară activitatea în cadrul Companiei de Transport Feroviar Sibiu, potrivit reprezentanților prefecturii. Acestea din urmă au fost confirmate pozitiv astăzi, 6 august. 

Știre inițială: Trei persoane, angajate în cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, anunță autoritățile. În cadrul instituției a fost demarată o anchetă epidemiologică, în urma căreia reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu anunță un număr de opt contacți ai persoanelor confirmate. Toate cele opt persoane se află în carantină la domiciliu.  

„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu vă informăm că au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 3 persoane, angajate ale biroului. Direcția de Sănătate publica a demarat o anchetă epidemiologică, care este în desfășurare. Din primele informații au fost identificați un număr de 8 contacți ai persoanelor confirmate care se află în carantină la domiciliu”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus