Sâmbătă,
19.09.2020
Parțial Noros
Acum
12°C

AJOFM Sibiu are doar trei locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare

06 August 2020 11:57

AJOFM Sibiu are doar trei locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu a anunțat joi lista posturilor vacante în această perioadă.

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în acest moment 529  locuri de muncă vacante oferite de 70 angajatori. Numărul job-urilor disponibile este aproximativ la jumătate față de media anilor anteriori, în aceeași perioadă.

”Din totalul locurilor de muncă, trei posturi ( inginer construcţii civile, industriale şi agricole, inginer electroenergetică, manager resurse umane) se adresează persoanelor cu studii superioare,  în timp ce 526 sunt pentru persoane fără studii superioare”, explică reprezentanții AJOFM Sibiu, într-un comunicat de presă.

Vizualizari: 1178

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Ion El

Acum 1 lună

In Romania inca se cauta prostii...dar si ei au plecat la sparanghel in Germania, ca se plateste mai bine. Acolo, desteptii au facut destui bani, incat sa-i plateasca pe peosti mai bine. Ideea e ca intr-o economie in care nu se incurajeaza inovatia, dezvoltarea, inteligenta, nu vor fi bani... ca desteptii nu vor avea de unde sa plateasca prostii, mai mult decat i platesc nemtii. Exceptie face statul...care e ca o umbrela pentru incompetentii, care probabil nici de sparanghel nu sunt buni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus