Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

După ani de așteptare, au început lucrările de reamenajare a sensului giratoriu de la Veștem

După ani de așteptare, au început lucrările de reamenajare a sensului giratoriu de la Veștem
Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță că au început lucrările de reamenajare a sensului giratoriu de la Veștem, județul Sibiu, la intersecția dintre DN1 cu DN7.
 
Lucrările vizează lărgirea inelului de girație la trei benzi dar și a bretelelor de acces către sens precum și înființarea unor benzi de accelerare.
 
 
”În cadrul proiectului va fi refăcută și toată semnalizarea rutieră atât verticală cât și orizontală”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.
 
Lucrările vor dura aproximativ două luni.
 
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2328

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

BON BON

Acum 3 ani

De ce nu se poate face o bandă de virare dreapta separată, dinspre Braşov spre Sibiu, prin spatele benzinăriei MOL şi a parcării de tiruri şi la fel o bandă de virare dreapte separată, dinspre Tălmaciu spre Braşov, prin spatele benzinăriei PETROM şi a hotelului VEŞTEM, care astfel vor fluidiza traficul din zonă???
Raspunde

BON BON BON

Acum 3 ani

Sau se poate face o banda de viraj la dreapta in regim de autostrada pe unde vrea muschiul tau? Sau poate luam masinile cu elicopterul si le ducem unde vrei tu?
Raspunde

Toma Toma

Acum 3 ani

La finalizarea lucrarii este obligatorie marcarea cu vopsea pe asfalt!Am constatat ca foarte multa lume nu stie sa foloseasca sensul giratoriu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus