Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Salvamontiștii au avut o intervenție de mai multe ore, pe munte, pentru un turist care s-a rănit

Salvamontiștii au avut o intervenție de mai multe ore, pe munte, pentru un turist care s-a rănit

Salvamontiștii sibieni au intervenit aseară pentru a-i acorda asistență unui turist din Brașov care, în timp ce se afla în zona Negoiu, din munții Făgărașului, s-a rănit și a cerut ajutor. 

Acțiunea a fost anunțată în jurul orei 22, aseară, și s-a încheiat la ora 2 noaptea. Un turist a solicitat ajutorul salvamontiștilor sibieni după ce a suferit un traumatism de gleznă. La locul accidentului s-a deplasat patrula Salvamont de la cabana Negoiu care a evaluat pacientul și a aplicat măsurile de prim ajutor. O altă echipa s-a deplasat din Sibiu pentru a veni în sprijinul celor de la Negoiu, a anunțat Adi David, șeful Salvamont Sibiu.

Acțiunea de salvare a turistului s-a finalizat în jurul orei 2. Pacientul, fiind din Brașov, a ales să se deplaseze în localitatea de domiciliu, urmând să se prezinte pentru un examen medical la un spital de acolo.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus