Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

BC CSU Sibiu cooptează încă un jucător american

BC CSU Sibiu cooptează încă un jucător american

BC CSU Sibiu va conta, în perspectiva noului sezon, pe serviciile unui tânăr jucător american, aflat la primul său sezon în Europa. KJ Jackson are 22 de ani, joacă poziția 1-2, iar ultimele două sezoane le-a petrecut în NCAA, în tricoul celor de la University of Maryland - Baltimore County.

Născut în Texas, KJ Jackson (1,88m) a jucat timp de două sezoane pentru Temple College (JUCO), iar între 2018 și 2020 a evoluat în primul 5 al celor de la University of Maryland, în NCAA. În ultima stagiune, KJ a evoluat în 29 de meciuri, reușind medii statistice de 13,8 puncte, 4,4 recuperări, 4,1 assist-uri, cu 31,6 procentaj la aruncările de la distanță. 

„Am decis să mă alătur echipei și cred că este o oportunitate mare pentru mine, Sibiul este un loc excelent pentru a începe cariera profesionistă. Am văzut multe video-uri cu suporterii și abia aștept să simt pe viu energia pe care aceștia o transmit, în timpul meciurilor, odată ce acest lucru va fi posibil. Sper să am ocazia să descopăr cât mai mult din cultura și tot ceea ce România oferă. Sunt extrem de încântat să fac acest pas în echipa Sibiului și abia aștept să-i cunosc pe antrenor și coechipieri”, a spus KJ Jackson. 

„KJ Jackson este un jucător cu profil defensiv și mă bucur că a ales Sibiul pentru primul său sezon, ca profesionst. El vine să completeze rotația și sunt sigur că va aduce concurența de care avem nevoie, atât la antrenamente, cât și la jocuri”, a spus Dan Fleșeriu.

În perspectiva pregătirilor pentru sezonul 2020/2021, lotul urmează să se reunească la finele lunii august. Din echipa noastră fac parte Christopher Cooper, Isaiah Philmore, Marquis Addison, Christian Lutete, Jayce Johnson, KJ Jackson, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia, Robert David Stan, Anton Rotaru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

George Ionescu

Acum 3 ani

Alt batator de minge pe banii nsotrii..... nu mai bine ati cauta niste romani, daca tot nu se gasesc oameni in sibiu sa joace prostia asta ?....sau nu mai bine renuntati de tot la a plati salariile la asemenea indivizi si cu banii ai ava ocupati de proiectele care stau in paragina prin oras ? De exemplu proiectul acela cu noul liceu de arte, care a ramas in coada de peste....s-o turnat temelia la cladire, apoi reziliat contractul. Dar avem bani de dat pe jucatori din america, cu salarii grase si de alte culori, ca asa da bine la globalizare. Ce ziceti... nu e o idee buna ? Sa investiti si sa tyerminati de construit liceul de arte decat in asemenea scheme de tocat bani de la buget...si ma refer la aceste echipe care sug cu pofta prin "agenda sportiva"...si iata ce fac cu banii, in timp ce al nostru liceu de arte zace neterminat. La fel si clubul copiilor.... o trebuit sa fie finantat prin donatii, fiindca bugetul local e secat de asemenea scheme...cu "echipe de sport". La care oricum nu se uita nimeni. Sper sa va uitat in oglinda, acei ce dati bani pentru cumparat de tot felul de indivii, in timp ce liceele noastre arata jalnic. Sa nu mai discutam de promisiunile cu spital si alte lucruri....da dam bani pe jucatori din america, sa bata mingea, ca ai nostrii copii nu sunt buni sau pur si simplu nu le place....dar no, nu se pot opri aia care traiesc din sifonarea asta. Of of...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus