Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ce facem în weekend? Îi urmărim pe artiștii de la Street ART și mergem la film

Ce facem în weekend? Îi urmărim pe artiștii de la Street ART și mergem la film

Weekend-ul acesta ne întâmpină cu evenimente diverse - de la concerte în aer liber, până la proiecții de film și expoziții de pictură.

Vineri, 14 august

Orice weekend e mai frumos dacă îl petrecem cu stomacul plin. Iar dacă în meniu se află pizza preferată, succesul finalului de săptămână e asigurat! Alege combinația ideală de ingrediente și comandă de la Pizza by Tango – transportul e din partea casei.

Zilele acestea puteți urmări, în mai multe zone ale orașului, artiști care colorează Sibiul. Îi veți găsi cu siguranță, tot ce trebuie să faceți este să priviți cu atenție în jurul vostru. Detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. 

La Teatrul GONG, micuții sunt așteptați la spectacolul Da Yang și Prințesa Da Yin, de la ora 18. Spectacolul se desfășoară în curtea interioară a teatrului.

durata: 50 min

preț bilet: 50 lei (prețul este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane)

Biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la Agenția Teatrală. Biletele oferite prin Agenția Teatrală se pot achiziționa doar pe baza unei programări, la numărul de telefon 0269 210 906, miercuri, joi, vineri: 11:00 - 18:00, sâmbătă: 10:00 - 18:00, duminică: 10:00 - 14:00.

De la ora 19 puteți urmări festivalul Classics for Pleasure. Anul acesta festivalul sărbătorește, pe lângă cei 10 ani de existență, 250 de ani de la nașterea compozitorului Ludwig Van Beethoven. Live Stream gratuit AICI. 

De la ora 21, pe esplanada Sălii Thalia va avea loc un nou concert pentru cei care iubesc serile culturale ale Filarmonicii de Stat.

Oana Spânu-Vișenescu / vioară

Emil Vișenescu / clarinet

Diana Spânu-Dănilă / pian

Invitat: Fernando Mihalache / acordeon

Informații acces: 0735 566 486

Până diseară, la ora 22, puteți vizita expoziția pictorului Ioan Muntean, în mod gratuit, la Orașul Artiștilor din Piața Mică.

Sâmbătă, 15 august

Între 11 și 17, la terasa Backyard are loc „Nuntă de probă”. Evenimentul se adresează tuturor celor care vor să viziteze locația cu intenția de a organiza o nuntă, un botez sau orice eveniment asemănător. Intrarea va fi liberă.

Ana-Maria Ioana și Cristian Lupașcu se reîntorc pe terasa Mango cu un concert acustic live. Au promis o seară de muzică pop, plină de energie și voie bună. Accesul la eveniment se realizează doar pe bază de rezervare, la numărul de telefon 0757 881 881 sau pe messenger. Se oferă mese de maxim patru persoane. Intrare/suport artist: 10 lei.

De la ora 20, Mihail cântă pe terasa Joyme. Biletele se vor putea achiziționa de AICI, în pachete cu locuri la masă de 2, 3 sau 4 persoane.

Tot sâmbătă, pe înserat, are loc inaugurarea „Terasei cu flori”, un loc pregătit de Centrul Cultural Ion Besoiu pentru proiecții de film. Aflați mai multe accesând link-ul de AICI.

Duminică, 16 august

Micuții sunt așteptați la Da Yang și Prințesa Da Yin, de la ora 10, în curtea interioară a Teatrului GONG. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

REGIA: Éva Lábadi-Megyes; SCENOGRAFIA: Attila Bajko; MUZICA ORIGINALĂ: Cari Tibor; în DISTRIBUŢIE: Andrei Hansel, Jenö Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler, Daniel Neagu, Patrik Voicu;

durata: 50 min.

preț bilet: 50 lei (prețul este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane)

Larca Tour organizează pelerinaj la Mănăstirea Frăsinei, Mănăstirea Ostrov și Mănăstirea Turnu. Preţul este de 60 lei/persoană. Plecarea este din parcarea Sala Thalia Sibiu, iar ora de plecare/sosire poate suporta modificări. Pentru detalii sau rezervări, sunați la numărul de telefon: 0745835323.

În Grădina BIS, de la ora 20:30, are loc premiera spectacolului Născut în 2000, cu Aneea Axentea, Andrada Grosu, Alexandra Roatiș, Shama Leah, în regia lui Bogdan Sărătean. „Născut în 2000” este parte din Trilogia BIS Teatru, “Născut în România”. Prima parte a trilogiei, NĂSCUT ÎN ’90 a avut premiera în 1 decembrie 2014.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus