Sâmbătă,
19.09.2020
Ploi Scurte
Acum
14°C

PNL Sibiu a depus listele de semnături pentru Consiliul Local Sibiu și Consiliul Județean. ”Prima zi de campanie pentru noi a fost prima zi de mandat”

15 August 2020 22:06

PNL Sibiu a depus listele de semnături pentru Consiliul Local Sibiu și Consiliul Județean. ”Prima zi de campanie pentru noi a fost prima zi de mandat”

Liberalii sibieni au depus astăzi cele 25 de mii de semnături strânse pentru Consiliul Local Sibiu și Consiliul Județean. Președinta organizației, Raluca Turcan a vorbit în cadrul unei conferințe de presă organizată cu ocazia depunerii semnăturilor că în absența unei dezbateri între candidați va conta cel mai mult dialogul lor cu cetățenii. ”Eu cred cu tărie în dezbaterea continuă cu oamenii. Şi în cazul nostru, cu sibienii. Şi cred că modul în care Daniela Cîmpean a condus Consiliul Judeţean într-un dialog permanent cu sibienii, o aduc în poziţia de a fi cunoscută atât ca persoană, cât şi ca proiecte pe care le propune pentru judeţul Sibiu. Modul în care colegul meu, Adrian Bibu, şi-a construit platforma politică şi administrativă, în urma mesajelor primite de la sibieni, iarăşi îl aduc în situaţia de a fi un candidat deja cunoscut şi apropiat de sibieni. Aşadar nu ştiu câtă forţă capătă sau poate să aibă o dezbatere între candidaţi, pot însă să garantez forţa dezbaterii cu oamenii, la firul ierbii, în fiecare scară de bloc, este una impresionantă şi aceasta este varianta pe care PNL a ales-o din prima zi în care a început să facă politică, aici în judeţul Sibiu. Practic, prima zi de campanie pentru noi a fost prima zi de mandat", a declarat sâmbătă Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Preşedinta CJ Sibiu, Daniela Câmpean, candidează pentru al doilea mandat. "Mi-am dorit să continui la conducerea Consiliului Judeţean Sibiu pentru că îmi doresc pentru sibieni un judeţ în care Europa să fie acasă, un judeţ în care tinerii să îşi dorească să trăiască, să îşi crească copiii, să îşi ducă mai departe proiectele pe plan profesional şi personal, un judeţ care să nu mai exporte creativitate şi forţă de muncă", a declarat preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

.Directorul Sălii Sporturilor "Transilvania" din Sibiu, Adrian Bibu, vrea să oprească seria de primari FDGR începută de Klaus Iohannis în 2000. "Am reuşit să facem o platformă program serioasă şi cu idei serioase care are 20 de pagini şi care a fost lansată încă de la jumătatea lunii iulie, platformă program care a pornit de la ideea că Sibiul poate mai mult şi mai bine, platformă program care a fost făcută împreună cu sibienii şi în dialog cu sibienii şi care are câteva puncte foarte importante, cum ar fi zona metropolitană, cum ar fi trenul periurban şi platformă care scoate în evidenţă necesitatea de a investi în infrastructură. Avem nevoie de grădiniţe noi, avem nevoie de creşe noi, avem nevoie de şcoli; necesitatea de a investi în infrastructură sportivă, în terenuri în cartiere, terenuri de sport, într-un nou bazin olimpic, într-o nouă sală polivalentă şi o platformă program care susţine finalizarea proiectelor cum ar fi spitalul judeţean şi centura de sud în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi cu Guvernul României", a declarat Adrian Bibu, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Vizualizari: 1880

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Cristi Muntean

Acum 1 lună

Turcan, cu zero realizări, ne recomandă candidați după chipul și asemănarea ei. Ne poate spune de ce a cheltuit dl Bibu 15000 de euro pe promovarea sălii Transilvania în plină pandemie??? Care e beneficiul în afara banilor pentru prietenii domnului Bibu??
Raspunde

Mihai Muntean

Acum 1 lună

Cum poate o persoană normală să voteze aceste fețe triste care radiază de incompetență?
Raspunde

Mihai Muntean

Acum 1 lună

De fapt, doar campanie si circ au facut 4 ani. Acuma ca ii cunoasteti: cine ii mai voteaza, poarta vina!
Raspunde

Apolitic W

Acum 1 lună

Observ ca domnul Bibu si-a luat ca model de prezentare pe domnul Liviu Dragnea , "fara cravata" .Asta mie cel putin imi spune multe . Apropo de Sala Transilvania, am avut acum ceva luni o intalnire, s-ai spunem de afaceri la ora 8 in fata Salii Transilvania. Am vazut vreo 10 angajati care mergeau la servici cu masini peste medie, BMW ... si ma gandeam ca prostu-n targ ce are nevoie o sala de 1800 de locuri de atatia anagajati , foarte posibil platiti cu salarii bune. Acuma am inteles !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus