Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Încă două zile de cozi pe Valea Oltului. Lucrările de la Câineni sunt aproape de finalizare

Încă două zile de cozi pe Valea Oltului. Lucrările de la Câineni sunt aproape de finalizare

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că traficul pe DN 7, în zona Câineni, se va relua duminică în ambele sensuri.

”Precizăm că finalizarea lucrării, conform contractului, este prevăzută pentru 15 septembrie. În lipsa fenomenelor meteo extreme există toate premisele ca lucrarea să fie finalizată mai devreme decât termenul contractual,  în perioada imediat următoare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că toate activitățile desfășurate au ca scop asigurarea condițiilor de siguranță pentru participanții la trafic”, a transmis CNAIR.

Totodată, CNAIR atenționează conducătorii auto că la începutul lunii septembrie, pentru un interval de maximum patru zile, o să fie instituită o nouă restricție de circulație, pe un singur sens, în vederea efectuării lucrărilor de refacere a părții carosabile.

Reamintim că CNAIR a demarat lucrările imediat după cedarea corpului drumului și surparea suprafeței carosabile de de la începutul lunii martie.

În data de 10.03.2020 a început realizarea unui drum de acces și a platformei de lucru, această primă etapă desfășurându-se într-un interval de 14 zile.

În perioada 13.06.2020 – 20.07.2020 lucrările au fost întrerupte din cauza viiturilor și a debitului foarte ridicat al râului Olt, acestea afectând drumul de acces și platforma de lucru, care au necesitat intervenții substanțiale de refacere, în două rânduri.

Până în prezent, au fost forați 180 de piloți cu o adâncimea de 11 metri și diametrul de 800 mm. De asemenea, au fost realizați 180 metri de radieri, cu o înălțime de 1,3 metri și 180 metri de zid de sprijin, cu înălțimea de 5 metri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus