Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Senatorul Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcția de purtător de cuvânt al PSD

Senatorul Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcția de purtător de cuvânt al PSD

Senatorul Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD, a anunţat vineri, 21 august, preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

„Decizia politică este una singură: este suspendat din funcţie. Cred că e suficient", a declarat Ciolacu, la sediul PSD.

Decizia a fost luată după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care Lucian Romaşcanu a făcut, vineri, o afirmaţie injurioasă la adresa jurnaliştilor prezenţi la sediul PSD.

Întrebat ce decizie s-a luat şi în privinţa unei angajate a Biroului de presă al PSD, care apare în înregistrarea difuzată de mass-media, Marcel Ciolacu a răspuns:

„Toată lumea este la pachet. S-a identificat, face parte din personalul partidului şi cred că este corectă decizia mea şi a domnului Stănescu de suspendare".

Lucian Romaşcanu a fost ministru al culturii, iar în prezent era purtător de cuvânt al PSD. Acesta a fost surprins de camerele de filmat când înjura jurnaliștii, după ce presa a părăsit sala pentru declarațiile liderilor PSD. Ulterior senatorul și-a cerut scuze, spunând că regretă scăparea și limbajul folosit.

Sursa Foto: Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus