Duminică,
05.02.2023
Ceata
Acum
-5°C

Șeful Inspectoratului Școlar candidează: Îmi doresc să fiu vocea care să facă auzite problemele elevilor

Șeful Inspectoratului Școlar candidează: Îmi doresc să fiu vocea care să facă auzite problemele elevilor

Prof. Alexandru Dumbravă, inspectorul școlar general candidează pentru un scaun în Consiliul Local Sibiu. Anunțul a fost făcut ieri, chiar de inspector, pe pagina sa de facebook. Acesta spune că este membru PNL de 20 de ani și a acceptat să candideze pentru că simte cu adevărat că poate schimba imaginea Sibiului alături de actuala echipă PNL.

„În mod special, doresc să devin în Consiliul Local Sibiu, vocea care să facă auzite și ascultate, până la rezolvare, problemele pe care elevii, părinții și profesorii le întâlnesc zi de zi. Îmi propun ca, în anul 2030, Sibiul nostru să devină un exemplu a ceea ce ar trebui să devină România educată. Nimic nu este prea mult pentru copiii Sibiului, nici un efort nu este de prisos”, scrie Alexandru Dumbravă.

Deși în luna septembrie a anului trecut liberalii anunțau înscrierea în partid a lui Alexandru Dumbravă, inspectorul explică că s-a făcut o confuzie, el fiind membru PNL din anul 1998, dar că până anul trecut nu a făcut politică.

„Lumea a confundat puțin lucrurile. Eu sunt membru PNL din anul 1998, dar nu am făcut niciodată politică. Eu am preferat întotdeauna să fac educație și management educațional. Anul trecut m-am decis să mă implic și în politică și să mă alătur unei echipe care muncește și face ceva. Anul trecut a fost o neînțelegere probabil și atât”, a declarat Alexandru Dumbravă pentru Turnul Sfatului.

Prof. Alexandru Dumbravă a fost directorul Casei Corpului Didactic din Sibiu, până anul trecut, iar din 14 noiembrie 2019 a devenit inspector școlar general. 

Sursa foto: Arhiva TS

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Un vot pierdut .

Acum 2 ani

Dacă până la citirea acestui articol nu eram sigur dacă sa le ofer în continuare votul meu, acum cei de la PNL m-au convins sa nu o fac. Acest individ crede cu tărie, în anul 2020, ca bătaia trebuie sa facă parte din educația copilului și "copilul se săruta atunci când doarme". Dacă în poziția actuala a ajuns pus de partid, eu nu pot sa aleg sa ma ma conducă un asemenea individ. P. S. PNL-iști trebuie să-i scrieți lui Bibu, ca el sa va facă cadou o poziție pe lista, cum a făcut acest individ? Zici ca Bibu e Moș Crăciun. Am crezut ca doar PSD-iști pot fi lamentabil dar.......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus