Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
23°C

Adrian Echert, candidadatul Alianței USR PLUS pentru președinția CJ: Colaborarea dintre PNL și FDGR, dar și cu voturile PSD, s-a uitat în timpul campaniei electorale

Adrian Echert, candidadatul Alianței USR PLUS pentru președinția CJ: Colaborarea dintre PNL și FDGR, dar și cu voturile PSD, s-a uitat în timpul campaniei electorale

Adrian Echert, candidatul Alianței USR PLUS la președinția Consiliului  atrage atenția că ședința de Consiliul Județean este folosită pentru campanie electorală, dând exemplu chiar ședința de azi, când subiectul despre raportul de activitate al Aeroportului „a aprins spiritele”.

„Colaborarea de ani buni dintre PNL și FDGR, dar și cu voturile PSD, s-a uitat în timpul campaniei electorale. Și după ce au fost braț la braț la conducerea Municipiului Sibiu și a Consiliului Județean Sibiu, acum, brusc sunt adversari. Panourile de prin oraș spun totuși adevărul, aproape toți au slogan cu „împreună”. Așa au și fost în ultimii ani, nu doar în Sibiu.

Astăzi am asistat la o ședință de campanie electorală, nu de Consiliu Județean. Replicile aprinse au pornit de la informarea consilierilor despre raportul de activitate al Aeroportului Sibiu, în speță performanța angajaților și a conducerii. Domnul Tischer s-a simțit vizat și după o pasă de la candidatul PSD la Primăria Sibiu a venit cu multe argumente pregătite frumos și în scris...

Adevărul trebuie cercetat și eu salut dezbaterile din cadrul ședințelor, pentru că și despre asta este vorba în politică. Dar lucrurile acestea trebuie să se întâmple și în afara campaniei electorale, nu doar o data la fiecare patru ani. Cu ocazia asta află și electoratul că sub voalul de perfecțiune a conducerii Consiliului Județean și a Consiliului Local Sibiu, tapetat peste tot în spațiul public, există multe lucruri ascunse și atent păstrate la distanță de ochiul cetățeanului.

Cu ajutorul vostru Alianța USR PLUS o să le scoată la iveală și să vom avea în sfârșit dezbatere în interesul cetățeanului în consiliile locale și în consiliul județean Sibiu. Noi, echipa USR PLUS, ne bazăm pe ajutorul vostru în 27 Septembrie, ca să și reușim asta.”, precizează Adrian Echert, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția Consiliului Județean Sibiu.

Alianța USR PLUS Sibiu

Vizualizari: 1184

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus