Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Echipa #CatalinStanciu pentru Primăria Sibiu

Echipa #CatalinStanciu pentru Primăria Sibiu

Am pornit la drum cu o echipă puternică, dinamică, formată din oameni devotați și dedicați profesiei lor. Pentru noi toți Sibiul înseamnă ACASĂ. Un oraș boem, istoric și multicultural. Iar sibienii sunt oameni extraordinari, gospodari și primitori.

Ei merită mai mult, tocmai de aceea toate proiectele noastre se adresează oamenilor și vizează creșterea calității vieții urbane în municipiul Sibiu și în zona metropolitană.

Acesta este motivul pentru care atenția noastră va fi îndreptată asupra Sănătății, Educației, Mobilității, Dezvoltării Urbane și a Dezvoltării Mediului de Afaceri, care au devenit proiecte prioritare pentru noi.

Împreună formăm echipa #CatalinStanciu și suntem pregătiți să ne punem profesionalismul, priceperea și experiența în folosul comunității din care facem parte.

Biroul de Presă al PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus