Miercuri,
21.10.2020
Partial Noros
Acum
-2°C

FOTO-Indicatoare amplasate neclar în Avrig, semnalate de un turist nemulțumit

28 August 2020 11:30

FOTO-Indicatoare amplasate neclar în Avrig, semnalate de un turist nemulțumit

Un turist a semnalat primăriei Avrig amplasarea incorectă a unor indicatoare rutiere, autoritățile anunțând ca vor lua măsurile necesare pentru remedierea situației.

”Deplasându-mă de la stația CFR Avrig la domiciliul unei gazde care locuiește pe str. Mihai Viteazul am observat cu stupoare că, pe străduța care asigură legătura dintre străzile Nicolae Bălcescu și Mihai Viteazul există niște indicatoare rutiere care sunt amplasate incorect. Indicatorul care precizează ”Sens interzis” nu este situat la intrarea pe stradă, cum ar fi normal, ci aproape de ieșirea spre strada Mihai Viteazul, în totală contradicție cu indicatorul care autorizează circulația în ambele sensuri. Vă dați seama ce s-ar întâmpla dacă la mijlocul acelei străduțe înguste s-ar întâlni la două autoturisme, de exemplu, unul care vrea să coboare dinspre str. Mihai Viteazul spre  DN 1 cu alt autovehicul care vrea să urce?”, se arată în sesizarea lui Cornel M., trimisă și pe adresa redacției.

Reporterul Turnul Sfatului a cerut un punct de vedere primăriei, care a anunțat că a înaintat solicitarea spre soluționare Poliției Locale.

”Am fost la fața locului și semnele nu sunt în contradictoriu, este vorba despre două segmente de drum și despre o rampă destul de grea, o intersecție destul de grea – strada Rebeca cu strada Mihai Viteazul. Lipsește un semn de presemnalizare pentru care o să cerem avizul Poliției Rutiere. În capătul străzii trebuie să le aducem la cunoștință participanților la trafic că urmează un sector de drum interzis”, au explicat pentru Turnul Sfatului reprezentanții Poliției Locale.

Situația urmează a fi remediată în cel mai scurt timp.

Vizualizari: 3467

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Dan Negulescu

Acum 1 lună

Se pricepea domnul in cauza! Not... nu exista indicator sa se numeasca " Sens interzis" ci "accesul interzis". Si chiar daca pare o tampenie, in regulament sctie ca se instaleaza la sfarsitul drumului cu sens unic si nu la inceputul drumului interzis :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus