Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ruben Albes despre meciul de diseară: Va fi o confruntare cu adevărat dificilă

Ruben Albes despre meciul de diseară: Va fi o confruntare cu adevărat dificilă

"Cred că trebuie să alegem inteligent primul unsprezece", a prefaţat antrenorul lui FC Hermannstadt, Ruben Albes, meciul de sâmbătă cu Academica Clinceni, de la Sibiu, din etapa a 2-a a Ligii I de fotbal.

"Noi vrem mereu să câştigăm fiecare meci. Aceasta este mentalitatea noastră. Va fi o confruntare cu adevărat dificilă. Clinceni este o echipă bună, poate mai bună decât în sezonul trecut. Trebuie să facem multe lucruri utile şi la cel mai înalt nivel pentru a obţine cele trei puncte. Este obiectivul foarte clar pe care ni l-am propus pentru acest meci. Clinceni a transferat fotbalişti interesanţi din Serbia şi Bulgaria. Aceştia sunt jucători de travaliu. I-am văzut contra celor de la CFR Cluj, cu care au făcut o partidă magnifică. Le-au creat probleme, iar noi trebuie să ţinem cont de asta. Trebuie să ne ridicăm la un nivel peste cel impus de Clinceni, să profităm de şansele pe care le avem în joc. Fotbaliştii noştri trebuie să aibă o atitudine impunătoare, să ceară mai mult de la ei şi să exploateze la maxim oportunităţile. Cred că trebuie să alegem inteligent primul unsprezece şi să nu-i forţăm pe jucătorii cu probleme, mai ales că urmează o săptămână liberă datorită meciurilor echipelor naţionale", a spus Ruben Albes, potrivit paginii de Facebook a clubului său.

FC Hermannstadt vine după un rezultat de egalitate obţinut în deplasare contra celor de la Dinamo Bucureşti (1-1), în timp ce oaspeţii au suferit o înfrângere (1-2) pe teren propriu, contra celor de la CFR Cluj, campioana en titre.

FC Hermannstadt nu se va putea baza pe fundaşul central Ousmane Viera, căpitanul echipei, nerefăcut complet după o accidentare. În schimb, vor fi apţi de joc mijlocaşii David Caiado şi Soni Mustivar, proaspăt transferat săptămâna aceasta.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal Sibiu. Meciul se va disputa fără spectatori şi în conformitate cu protocolul sanitar impus de autorităţi pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1521

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus