Sâmbătă,
24.10.2020
Cer Senin
Acum
5°C

Sănătatea sibienilor are prioritate!

03 Septembrie 2020 11:10

Sănătatea sibienilor are prioritate!

Pentru noi, echipa #CatalinStanciu, sănătatea sibienilor reprezintă o prioritate absolută în contextul dezvoltării economice și sociale a orașului și a viitoarei zone metropolitane. În acest sens venim cu trei proiecte pe care le considerăm vitale pentru sibieni:

  • Construirea unui spital municipal cu unitate de primiri urgențe, pe un teren al primăriei, este proiectul nostru major. Prin crearea acestei noi infrastructuri spitalicești dorim să creștem accesibilitatea polulației la servicii medicale de calitate  și să îmbunătățim substanțial confortul pacienților.
  • Suplimentarea numărului de centre de permanențăla nivelul muncipiului Sibiu pentru o mai bună acoperire a nevoilor de servicii de urgență de mică complexitate și care nu necesită în mod obligatoriu prezentarea în unitatea de primiri urgențe a spitalului (zona Cireșica, zona Țiglari, zona Vasile Aron).  
  • Completarea rețelei existente de cabinete medicale prin înființarea de noi cabinete în cadrul tuturor creșelor, grădinițelor, școlilor și liceelor din municipiul Sibiu. Acestea vor fi dotate corespunzător și vor fi deservite de personal medical specializat, care va asigura asistența medicală preventivă în contextul actualei pandemii Covid-19. 

”Pentru noi campania electorală reprezintă o competiție de proiecte propuse de candidați, în vederea îmbunătățirii calității vieții sibienilor, dar și în vederea dezvoltării urbane  a municipiului Sibiu și a viitoarei zone metropolitane. În acest sens reiterez invitația la dezbatere față în față între toți candidații pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, dezbatere ce poate fi găzduită și moderată exemplar de Universitatea <> din Sibiu.”, explică Cătălin Stanciu, candidatul PSD Sibiu pentru funcția de primar al municipiului Sibiu.

Informațiile prezentate în acest material prezintă strict poziția unui partid politic. Ca atare, publicația „Turnul Sfatului” nu  are nicio responsabilitate pentru potențialele prejudicii aduse de conținutul acestui articol.

Vizualizari: 504

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus